Planerna för Ryttargården

2020-01-29

Välkomna till information och samtal om planerna för Ryttargården. Vi möts i Ekkällan efter gudstjänsten söndag 9 februari

Verksamheter – Hyresgäster – Arbetsgrupper – Byggnationer

Ryttarbrevet & Protokoll

2016-03-03 | Församlingsledningen

I Ryttargårdskyrkan finns två e-postlistor som du som besökare/medlem har nytta av att registrera dig till. Läs mer om listorna och hur du gör för att registrera dig på dem genom att klicka här.

Bönesamlingar med Bergaplanteringen

2016-02-03

Ryttargårdskyrkan och Johanneskyrkan i Linköping är moderförsamling åt en ny församlingsplantering i stadsdelen Berga i Linköping.

Församlingen vill förena det kontemplativa livet i den monastiska traditionen med det missionella livet i frikyrkan och samtidigt vara trogen en baptistisk teologi. Om du är nyfiken på planteringen kan du höra av dig till dess pastor: eleonore.gustafsson.felaktigryttargardskyrkan.se.

Vill du vara med och be tillsammans med oss hittar du vårt böneschema här: http://bergaplanteringen.tumblr.com