Nyheter - Visa på framidan

Inställt språkcafé

2020-11-27

Med anledning av de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheterna har församlingen beslutat att det inte ska vara några möten eller träffar alls i Ryttargårdskyrkan tills vidare. Nu när smittan av Covid-19 ökar kraftigt är det viktigt att vi är extra rädda om oss själva, varandra och alla i samhälle och sjukvård. Därför blir det inget språkcafé heller nu. Håll utkik efter ny information på Messenger!

Due to the new restrictions from Folkhälsomyndigheten and the decision made by Ryttargårdskyrkan to close down all public activities in the Church we are sorry to inform you that the language café will be closed until it will be safe to meet again. We will keep you updated at Messenger.

Diakonala hjälpkassan

2020-10-17

Känner du någon som fyller år eller vill du hedra någon med en minnesgåva? Då har du möjlighet att samtidigt bidra till Diakonins Hjälpkassa i Ryttargårdskyrkan!

Lämna en gåva till församlingskassan på följande sätt:
Kollektbox
Swish: 123-4760385

Märk gåvan med ”Diakonala hjälpkassan”

Bönepromenad i Berga

2020-09-21

Välkommen att gå med i vår bönepromenad i Berga. Vi träffas vi Berga centrum kl 18:00 och går runt i ca en timme.

Höstens datum är 27 sep, 25 okt, 22 nov och 20 dec.

Linköpings Stadsmission

2020-08-11

Du kan resa långt för att bistå någon genom olika form av praktisk hjälp. Men du kan göra det på nära håll också! Vi är som församling med i det som kallas Stadsmissionen! Där finns stort behov av volontärer, i punktinsatser eller i regelbunden hjälp till människor i vår stad i utsatta lägen.

Ett exempel är Crossroads som riktar sig till personer i utanförskap främst EU-migranter och papperslösa. Förutom lunchservering på vardagar ges rådgivning, enkel måltid och klädutdelning, varje torsdag kl 18-20. Det är i klädutdelningen och serveringen som volontärerna framförallt behövs. Utöver det finns flera andra volontärinsatser i olika verksamheter.

Kontakta Els-Marie Anbäcken via diakonirad.felaktigryttargardskyrkan.se om du vill veta mer och bli lotsad vidare till Stadsmissionen! Du kan även ta reda på mer genom Linköpings Stadsmissions hemsida www.linkopingsstadsmission.se.

Ryttarbrevet & Protokoll

2016-03-03 | Församlingsledningen

I Ryttargårdskyrkan finns två e-postlistor som du som besökare/medlem har nytta av att registrera dig till. Läs mer om listorna och hur du gör för att registrera dig på dem genom att klicka här.

Visa alla nyheter