Nyheter - Visa på framidan

Bönepromenad i Berga

2020-09-21

Välkommen att gå med i vår bönepromenad i Berga. Vi träffas vi Berga centrum kl 18:00 och går runt i ca en timme.

Höstens datum är 27 sep, 25 okt, 22 nov och 20 dec.

Linköpings Stadsmission

2020-08-11

Du kan resa långt för att bistå någon genom olika form av praktisk hjälp. Men du kan göra det på nära håll också! Vi är som församling med i det som kallas Stadsmissionen! Där finns stort behov av volontärer, i punktinsatser eller i regelbunden hjälp till människor i vår stad i utsatta lägen.

Ett exempel är Crossroads som riktar sig till personer i utanförskap främst EU-migranter och papperslösa. Förutom lunchservering på vardagar ges rådgivning, enkel måltid och klädutdelning, varje torsdag kl 18-20. Det är i klädutdelningen och serveringen som volontärerna framförallt behövs. Utöver det finns flera andra volontärinsatser i olika verksamheter.

Kontakta Els-Marie Anbäcken via diakonirad.felaktigryttargardskyrkan.se om du vill veta mer och bli lotsad vidare till Stadsmissionen! Du kan även ta reda på mer genom Linköpings Stadsmissions hemsida www.linkopingsstadsmission.se.

Ryttarbrevet & Protokoll

2016-03-03 | Församlingsledningen

I Ryttargårdskyrkan finns två e-postlistor som du som besökare/medlem har nytta av att registrera dig till. Läs mer om listorna och hur du gör för att registrera dig på dem genom att klicka här.

Visa alla nyheter