Sportlovsläger

Häng med på sportlovsläger i Sälen, Lindvallen, 15-19februari 2020! Det är ett läger fyllt av go gemenskap, skidåkning och undervisning. Vi åker buss till Sälen och bor sedan på Sälsäterns fjällgård, www.fjallgarden.nu. Lägret är för dig mellan 13–19 år.

Vi åker lördag morgon kl 07:30 från Ryttargårdskyrkan och kommer hem runt kl 23 på onsdagskvällen. Det blir sammanlagt fyra skiddagar och på kvällarna har vi gemensamma samlingar och umgås.

Tiden på detta läger vill vi använda till att fördjupa relationer. Både relationer till varandra och till Gud. Detta gör vi genom att prata med varandra, åka skidor, leka i snön, diska, läsa bibeln, lovsjunga Gud och helt enkelt leva tillsammans dessa dygn. Läger är som sagt ett väldigt bra tillfälle att lära känna varandra. Kanske har du en kompis som inte brukar gå till kyrkan eller inte vet så mycket om Jesus. Fråga om han eller hon vill följa med!

• Sportlovsläger 15 – 19 februari
  • För dig som är 13 – 19 år
  • Lägret är helt energidrycks, alkohol- och drogfritt
  • Max 50 deltagare – anmäl dig i tid!

Pris

Priset är ca 1700 kr och inkluderar bussresa, boende och mat. Kostnad för liftkort och skidhyra tillkommer. Vi vill inte att någon ska behöva avstå p g a ekonomiska skäl, så om det skulle uppstå något problem hör av dig till Oskar Åblad så finner vi en gemensam lösning.

Anmälan öppnar lördagen den 16 november kl. 10.00

Anmäl dig genom att fylla i formuläret

Oskar Åblad Oskar.ablad.felaktigryttargardskyrkan.se 0703-291139
Johanna Uhlin – johuhlin.felaktiggmail.com 070-2407284