Enter

Vi vill utmana och utrusta unga människor till att möta, följa och formas av Jesus. Vi kallar arbetet för ”ENTER” vilket innebär att vi både vill gå in i Guds rike med allt vad det innebär och att vi vill gå ut med uppdraget att berätta för världen om Jesus Kristus.

Detta gör vi genom att ha några olika inriktningar på ENTER:

ENTER Home: Jesus och jag. Tid att gemensamt fokusera på det enskilda mötet med Jesus. Även smågruppstid, fika och aktiviteter.

ENTER In: Ungdomsmöte med lovsång och undervisning. Även smågrupper, fika och aktivitet.

ENTER Out: Älska Linköping! Vi går utanför kyrkan för att på något sätt visa på vem Jesus är, med ord, gärningar eller både och.

ENTERtainment: En kväll där vi umgås genom någon större aktivitet. Även smågrupper, fika och andakt.

TOGETHER: Gemensam ungdomsgudstjänst med kyrkorna i stan.

ENTER bygger på smågrupper. Alla ungdomar är en del av en smågrupp och de flesta ENTER-kvällar träffas ungdomarna i sina smågrupper.

Läsåret 2017/2018 kommer vi ha följande smågrupper:

• Tjejer 7-8:an
  • Killar 7-8:an
  • Tjejer 9:an-1:an
  • Killar 9:an-1:an
  • Tjejer 2:an-3:an
  • Killar 2:an-3:an

ENTER börjar 19:00 varje fredag och stänger 24:00. Hösten det år du fyller 13 eller börjar 7:an är du välkommen med!

TILL FÖRÄLDRAR: Om du vill få mail om vad som är på gång i Ryttargårdskyrkans

ungdomsverksamhet, t ex vad som händer på ENTER och när det startar, kommande läger m.m. Maila då ungdomspastor Sofia Johnsson: sofia.johnsson@ryttargardskyrkan.se

PROGRAM HÖSTEN 2018 – OBS! Programmet är Preliminärt

SEPTEMBER

Fre 7 sept 19:00 ENTER In

Lö 15 sept 19:00 Together i Ryttargårdskyrkan. OBS! Ej ENTER på fredagen.

Fre 21 sept 19:00 ENTERtainment

Fre 28 sept 19:00 ENTER Out

OKTOBER

Fre 5 okt 19:00 ENTER In

Fre 12 okt 19:00 ENTER – Ny Generation på besök

Lö 20 okt ENTER ”home” och Together. Ungdomarna erbjuds att träffas innan i smågrupperna och typ äta eller hänga för att sedan gemensamt 19:00 gå på Together i Missionskyrkan. OBS! Ej ENTER på fredagen.

Fre 26 okt ENTER Pray & Play night! Vi dygnar i kyrkan och varvar bön och lek. De som vill kan vara kvar på ENTER till 08.00 lördag morgon.

NOVEMBER

Fre 2 nov 19:00 ENTERtainment ”light” Vi gör något enklare på höstlovet.

Fre 9 nov 19:00 ENTER Out

Lö 17 nov 19:00 Together i Pingstkyrkan. OBS! Ej ENTER på fredagen.

Fre 23 nov 19:00 ENTER In

Fre 30 nov 19:00 ENTER Out

DECEMBER

Fre 7 dec 19:00 ENTER In