Pensionär

Ryttargårdens Seniorer

Riksförbundet PensionärsGemenskap, RPG

Seniorernas styrelse 2021 – 2022: Lena Gyllebro, Owe Blidelius, Anton Sandström, Ulla-Britta Tidemo, Hans Askenteg och Ingrid Bengtsson

Ryttargårdens Seniorer har träffar alla tisdagar udda veckor! Mellan de traditionella månadsmötena har vi sedan en tid också lunchmöten och delar erfarenheter i vad vi kallar Experience.
Månadsmötena börjar oförändrat kl 14:00 med ständigt nya, överraskande program och avslutas med fika.
Experience inleds kl 12:00 med att en eller flera gör inlägg med anknytning till dagens tema. Därefter blir ordet fritt fram till en god lunch med berikande gemenskap.

Många av våra aktiviteter sker med stöd av Studieförbundet Bilda. De administrerar också studiecirklarna som vi ibland anordnar.

Våra samlingar i november – december 2021

• Tisdag 9 nov. kl 14:00 Månadsmöte – En musikalisk livsskildring om Lydia Lithell
  • Tisdag 23 nov. kl 12:00 Experience – Att bo och arbeta i det Heliga Landet
  • Tisdag 7 dec. kl 12:00 Experience – Pilgrimsvandring i Santiago de Compostela
  • Tisdag 14 dec. kl 14:00 – JULFEST MED HEMLIGT PROGRAM

Välkomna!

STUDIECIRKLAR

I samarbete med Studieförbundet BILDA anordnas studiecirklar när behov dyker upp. Kom gärna med förslag! Skriv eller ring till någon i Seniorernas styrelse.