Ryttargårdslistan

Efter önskemål om att göra en Spotify-lista med musik gjord av kristna har denna lista kommit till. I listan ges blandade tips med all möjlig ny musik. Vi hoppas då att det ska finnas något för alla oavsett tycke och smak.

Förhoppningen är att ni som lyssnar ska hitta bra musik med bra texter som kan ge stöd i eller nyfikenhet på det kristna livet.

Om lyssnaren sedan bestämmer sig för att köpa musiken så finns mycket av den hos den kristna skiv- och bokhandeln nyamusik.se på webben. Det finns också en gospelshop i Linköping som har en del av den. Den ligger på Snickaregatan 38. Fördelen med att köpa en skiva är att man (oftast) får en booklet med texter och info om låtskrivare, musiker m.m.

Om man tycker att det saknas någon nyhet i listan så kan det bero på att den inte finns på Spotify eller att den inte tagits med i urvalet.

Du som inte har Spotify kan om du vill enkelt skaffa ett gratis konto (med reklam) på http://www.spotify.com (eller köpa reklamfri prenumeration). Annars kanske du kan lyssna hos en vän som har Spotify.