Församlingen internt

Grafisk profil

Ryttargårdskyrkans grafiska profil är till för att underlätta arbetet vid framtagandet av dokument, presentationer, affischer, bilder m.m. I zip-filen här nedan finns mallar för Microsoft Word och PowerPoint, Open Office och InDesign. Filen innehåller även bilder på Ryttargårdskyrkans logotyp i olika format. Läs användarguiden och den grafiska profilen innan du börjar använda mallarna, bilderna och vår logga.

Grafisk profil (10 MB, zip)

Websidan

Kontakta infotratten.felaktigryttargardskyrkan.se om du vill publicera text/information på hemsidan eller infoskärmarna.

Om du vill göra bilderna själv ska du följa dessa riktlinjer:

 • Bild till förstasidan på hemsidan
  Format: 1920×1080, storlek: max 120 KB
 • Bild till skärmarna på kyrktorget och i kyrksalen
  Format: 1920×1080, storlek: max 500 KB
 • Bild till undervisningssidan för gudstjänsttema
  Format: 1080×1080, storlek: max 400 KB
  Ska inte innehålla någon logga. Endast en rubrik och underrubrik. Aldrig några meningar.
 • Bild till event för facebook
  Format: 1920×1080, storlek: ingen begränsning
  10% av övre och nedre delen av bilden kan komma att döljas. Lägg därför ingen viktig info där. Helst bara rubrik och undertitel i bilden. Lägg inte in några meningar.
 • Bild till instagram
  Format: 1080×1080, storlek: ingen begränsning
  Helst bara rubrik och undertitel i bilden. Lägg inte in några meningar.

Epostlistor

Ryttarbrevet

Här kan du anmäla dig till vårt informationsbrev. Ryttarbrevet skickas ut via e-post och det håller dig uppdaterad på vad som händer i Ryttargårdskyrkan.

Efter att du tryckt på ”Skicka” så kommer du till en annan sida med texten ”Ryttarbrevet: Resultat av anmälan”. Då har det gått bra! Tryck sedan på tillbaka-knappen i din webbläsare så kommer du tillbaka hit.

Protokoll

Här kan du anmäla dig till utskick som berör församlingens församlingsmöten. Dagordningar, protokoll m.m. skickas ut via e-post och det håller dig uppdaterad på vad som ska beslutas och har beslutats i Ryttargårdskyrkan.

Efter att du tryckt på ”Skicka” så kommer du till en annan sida med texten ”Protokoll: Resultat av anmälan”. Då har det gått bra! Tryck sedan på tillbaka-knappen i din webbläsare så kommer du tillbaka hit.