Förkunnaren

Kära predikantkollega!

Än en gång har vi glädjen att inbjuda till heldagen ”Förkunnaren och förkunnelsen” i Ryttargårdskyrkan i Linköping. För många har den årliga förkunnardagen blivit en viktig del i den egna växten och fortbildningen.

Vi ser fram emot en väldigt spännande dag. På förmiddagen lyssnar vi till Mikael Tellbe och Liselotte J Andersson, båda predikanter och teologer med stort förtroende i breda lager av svensk kristenhet.

Efter lunch möter du ett antal samfundsledare. Linalie Newman (EFK) och Daniel Alm (Pingst) talar till oss efter lunch, och sedan avslutar vi med ett stort samtal om förkunnarens glädje, vånda och längtan med Linalie Newman, Daniel Alm, Kerstin Oderhem (EFS), Joakim Hagerius (Equmeniakyrkan) och Ulf Häggqvist (SAM). Vi klämmer dem på pulsen om alltifrån handfasta tips, vad de läser, vilka de lär av och mycket annat. För musiken under dagen står Tine Röjås och Nils-Peter Vaggelyr.

Varmt välkommen, du som förkunnar varje vecka och är anställd, eller du som då och då predikar som lekman i din kyrka.

/Daniel Röjås och Fredrik Lignell

Anmälan: