Ryds Hemkyrka

2019-06-10

Nu pågår förberedelserna för en ny församling i stadsdelen Ryd. Ryttargårdskyrkan har beslutat att stötta det nya initiativet bland annat ekonomiskt och i bön.

Från och med den 17 juni kommer vi ses varje måndag hela sommaren. Vi samlas kl 17:30 och äter knyt-kvällsmat tillsammans nedanför kullen i Aktivitetsparken. Vi kommer sen be och läsa Bibeln tillsammans och på olika sätt försöka lära känna folk i parken. Du är välkommen att hänga på oss när vi ses!

Vi vill även inbjuda dig att vara med vid våra satsningar på kvällarna den 15, 16, 22 & 23 juli. Vi kommer även satsa lite extra 26 aug, 2, 9, 16 & 23 sept. Det blir då hoppborg och beroende på hur många vi blir även bibelutdelning, sumobrottningsdräkter, popcorn och fika.

Från och med den 30 sept kommer vi i Ryds Hemkyrka fira gudstjänst varje måndag hemma hos Stenbergs på Atterboms gata 16.

Hör av dig till Johannes om du vill veta mer eller om du önskar vara en del av den framtida församlingen. Du når Johannes på telefon 070-4901181 eller johannesstenberg.felaktighotmail.com

Läs mer om Ryds Hemkyrka på www.rydshemkyrka.se

Visa alla nyheter