JESU HÄNDER OCH FÖTTER I LINKÖPING – MATHJÄLPEN BEHÖVER DIG

2021-03-11

Kära församling!

Pandemin har nu blivit mycket kännbar även för mathjälpen. Vi har de senaste månaderna saknat både mat och volontärer, vilket förstås till sist blir ohållbart. Vi är dock övertygade om att mathjälpen är Guds vilja, då behoven i samhället är stora.

Vi vädjar nu därför till församlingen och tror att många av oss har en möjlighet att hjälpa till.

Du kan till exempel köpa en extra kasse matvaror när du handlar och lämna den i Ryttargårdskyrkan, eller hjälpa oss att handla för pengar som någon annan skänkt. Du kanske kan hjälpa till med att packa eller dela ut matkassar.

Vill du skänka en slant till Mathjälpen så går det bra att swisha till Citykyrkan på 1230413062 eller skicka till konto 9960 3407923626. Kom ihåg att märka med ”mathjälpen”.

Kan du hjälpa till på plats så är det på tisdagar kl 16-18 som det packas och delas ut. Det finns förstås handsprit, handskar, munskydd och visir att tillgå.

Om någon har kontakt med grossist eller butik för samarbete är det också mycket välkommet.

För vidare info:
hanna.askenteg.felaktiggmail.com eller diakonirad.felaktigryttargardskyrkan.se
Tfn expeditionen Ryttargårdskyrkan: 013-31 41 90 öppet måndag-fredag kl. 9-12.

Varmt välkommen med det bidrag som passar dig.
Guds välsignelse till er alla!
Mathjälpen gm Hanna Askenteg och Diakonirådet, ordförande Bitten Hillberg Carlson

Infoblad om Mathjälpen

Visa alla nyheter