Härbärget stänger i april

2016-03-31

Den 16 april stängs Härbärget i Ryttargårdskyrkan och vi vill tacka alla som arbetat, som volontärer och anställda. Utan ert engagemang och era insatser hade möjligheten till nattlogi inte kunnat erbjudas de utsatta EU-medborgare som ber om pengar, runt om i vår stad.

Stort tack också till alla som lämnat bidrag i form av hygienartiklar, strumpor och underkläder. Det har varit väldigt uppskattat från nattgästerna att få komma in i värmen och äta, duscha, umgås och sova!

Det finns möjlighet att fortsätta lämna hygienartiklar, men då till Johanneskyrkan (matserveringen), eller Kontaktcentrum (rådgivningen). Kontakta Crossroads projektledare Elin Sjögedahl, tel. 0705-266426, eller någon i Diakonirådet om du har frågor.

STORT TACK FÖR DIN INSATS!
Stadsmissionen/Crossroads, Ryttargårdskyrkan/Diakonirådet

Visa alla nyheter