Härbärget öppnar 18 november

2016-11-05

För fjärde säsongen öppnar Härbärget i Ryttargårdskyrkan. Fr.o.m. 18 november och är öppet t.o.m. 31 mars 2017. Härbärget är en del av verksamheten Crossroads som finns för att möta utsatta EU-migranter som försörjer sig genom tiggeri i Linköping. De ges möjlighet att sova inomhus, en enkel kvällsmat och frukost. Stadsmissionen i Linköping driver verksamheten. Linköpings kommun är med och stöder Crossroads ekonomiskt. Ryttargårdskyrkan ställer gympahall, duschutrymmen och matsal till förfogande kostnadsfritt.

När och var ska uppdraget utföras:

Morgonpass: kl. 06:30 – 07:30
Kvällspass: kl. 21:30 – 22:30
Plats: Ryttargårdskyrkan, Djurgårdsgatan 97, Linköping

Vill Du vara med som volontär?

Vill Du vara med och göra skillnad i Härbärget och sprida evangelium med Din närvaro? Anmäl dig till Stadsmissionen:

Volontärsamordnare
Samanta Jakobson samanta.jakobson.felaktiglinkopingsstadsmission.se

Projektledare, Crossroads
Elin Sjögedahl elin.sjogedahl.felaktiglinkopingsstadsmission.se

Crossroads

Du kan läsa mer om hela verksamheten Crossroads på: www.linkopingsstadsmission.se/crossroads

Stort tack för Din insats!
Med vänliga hälsningar Ryttargårdskyrkan och Stadsmissionen/Crossroads

Videoproduktion: Erik Ljunggren, esra.nu

Volontärträff 10 november kl 17-19 i Oasen, Ryttargårdskyrkan

En upptaktsträff för dig som vill hjälpa till med Härbärget. Det bjuds på smörgås och kaffe. Meddela allergier till Elin Sjögedahl (se ovan).

Visa alla nyheter