Teenstreet

TEENSTREET 28 juli-5 augusi

Nu går det att anmäla sig till årets Teenstreetläger i Tyskland! Du gör det via denna länk: Anmälan Teenstreet Ryttargårdskyrkan

Teenstreet är ett internationellt kristet tonårsläger arrangerat av OM. Varje år träffas mer än 4000 människor från hela Europa för att vara med på en vecka med lovsång, bibelstudier, smågrupper, sport, skapande och annat kul. Året tema är SEEN. Som deltagare är du med tills det år du fyller 18. Sen kan du vara ledare eller volontär och då finns ingen övre gräns.

Läs mer om lägret här: Teenstreet (sidan håller på att fyllas med aktuell information)

Priser

Deltagare 13–17 år
T.o.m. 10 maj 3250 kr
Fr.o.m. 11 maj 3550 kr

Ledare och Serviceteam
T.o.m. 10 maj 2350 kr
Fr.o.m. 11 maj 2650 kr

Bussresa
Tur och retur till Offenburg från 2700 kr. 

Anmälan till Ryttargårdskyrkan krävs för att vara med på de förberedelserna och insamlingar av pengar inför resan som Ryttargårdskyrkan genomför. För att kunna ta del av det externa stipendiet på ca 1200 kr behöver du anmäla dig senast den 11 februari.

När du gjort anmälan till Ryttargårdskyrkan behöver du också göra den riktiga anmälan till Teenstreet-lägret, den anmälan är inte uppe än, men kommer att gå att göra inom kort.

Mer information finns på anmälningslänken.

Du behöver inte ha ett giltigt pass/nationellt ID-kort för att anmäla dig, men du kommer behöva det för att få kliva på bussen den 29 juli!

notis