Summer outreach

”Barn som inte hört mycket om vem Jesus är samlas kring den rullande scenen. Äldre syskon finns i utkanten, även de lyssnar intresserat och skrattar åt lekar och roliga sånger. Många föräldrar finns med och är nyfikna. De samtalar med de vuxna som bjuder på bullar utanför bussen och där är man även tillgänglig för att samtala om vem Jesus är. Flera språk hörs talas av både vuxna och barn. En känsla av att vara längre bort än vad vi är infinner sig. Vi är i Berga och Skäggetorp för att ha barnmöten. Så nära, så meningsfullt, så mycket nya människor att berätta om Den som älskar oss och vill visa sin kärlek till alla.

Att få vara med och betjäna barnen i några av Linköpings mest utsatta och några av Sveriges mest segregerade områden, genom att berätta om vem Jesus är ett privilegium. Att få titta varje barn i ögonen och måla dom fina med ansiktsmålning eller ordna kön vid hoppborgen och på detta sätt sprida glädje och kärlek, det var något av det mest meningsfulla och inspirerande som hände på Summer Outreach.”

I sommar, måndag till lördag vecka 32, har även du möjligheten att göra skillnad för människor och berätta om det hopp och den framtid som finns tillgänglig och som kan göra skillnad i allas liv.

Låt oss som församling göra en ”evangelisationsresa” på nära håll. Alla behövs och kan göra en insats. Samtala med vuxna, bjuda på bullar, ordna hoppborg, ansiktsmåla, köra kärran mellan stadsdelarna, ordna tipspromenad m.m. och om du inte kan vara med på plats – var med och bed!

Johanneskyrkan, Pingstkyrkan, Nygårdskyrkan, Citykyrkan och vi i Ryttargårdskyrkan arrangerar och hjälps åt med satsningen.

Vi behöver volontärer som vill vara med under veckan. Skicka ett e-postmeddelande till abigail.renberg.felaktigryttargardskyrkan.se

Kom och var med och sprid Guds rike i vår stad!

notis