Stödgala

I sommar fyller vår pastor Fredrik Lignell 50 år, och väljer att fira detta med en stödgala den 18 augusti. Vi får lyssna till namnkunniga sångare och musiker och dessutom samla in pengar till Evangeliska Frikyrkans arbete mot människohandel i Asien.

Det finns i världen tre destruktiva handelssystem: man handlar med droger, med vapen och med människor. Den nutida människohandeln omfattar fler människor än slavhandeln mellan Afrika och Amerika gjorde. Den handlar bland annat om prostitution, om slavarbete i fabriker och om organhandel där man stjäl njurar och lungor av fattiga människor. Arbetet mot människohandel är ett av Evangeliska Frikyrkans fokusområden, och man arbetar målmedvetet i bland annat Asien med detta.

Kom med på en fantastisk musikkväll som också förändrar livet för några av världens mest utsatta. Biljetter hittar du på ticketmaster.se

notis