Sommarkul

I år behövs Sommarkul i Berga, Ryd och Skäggetorp mer än någonsin!

På grund av Covid-19 behövs roliga aktiviteter och vuxennärvaron i våra bostadsområden i Linköping mer än tidigare. Färre ungdomar har sommarjobb och fler väntas vara hemma under sommarlovet. Många oroar sig därför för ökad oro i våra socioekonomiskt utsatta områden i Linköping. Frikyrkorna i Linköping vill göra sin del i att skapa en minnesfylld och meningsfull sommar för Linköpings barn och ungdomar.

Tillsammans med de andra frikyrkorna vill vi finnas på plats hela sommaren i alla områden, vi i Ryttargårdskyrkan satsar lite extra i Berga. Fr.o.m v.26 har flera frikyrkor i stan aktiviteter för barn och unga i Berga, Ryd och Skäggetorp. Alla aktiviteter är gratis och anpassade efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I v.33 har vi en stor avslutning i alla områden, se respektive bild för kontaktinfo.

Vill du vara med och bidra till en rolig och meningsfull fritid för några barn och ungdomar i sommar? Hör av dig i så fall!

Varmt välkommen!

Berga – Oscar 0739-655737 eller oscarorlenius.felaktiggmail.com