Snacka om sjukt!

Fredagen den 15 mars kommer Efraim Jovlunden och Snacka om sjukt! till Enter.  Det blir en kväll för ungdomarna som handlar om psykisk hälsa, men eventet kommer att vara öppet för den som är nyfiken och vill vara med – föräldrar, församlingsmedlemmar och andra.

Efraim Jovlunden är medlem i vår församling och har i sitt jobb som läkare tagit fram ett aulabaserat undervisningskoncept med fokus på psykisk hälsa där medicinsk fakta varvas med upplevelsebaserad pedagogik för att ungdomar på högstadiet och gymnasiet ska kunna förankra sitt mående kopplat till livet. Efraim har kört Snacka om sjukt! på ett gäng av gymnasieskolorna i stan under hösten och det har varit mycket uppskattat.

Vill du se mer av vad Snacka om sjukt! är, spana gärna in Instagramkontot via länken nedan:

Snacka om sjukt!

notis