Save the date Församlingshelg

Välkommen till en helg tillsammans. Vi startar upp en ny termin och du är välkommen med på församlingshelg i Ryttargårdskyrkan.

Årets församlingshelg äger rum 6-8 september och har temat “Gör plats”. Enter möts på fredagskvällen, vi är tillsammans hela lördagen och avslutar med gudstjänst på söndagen.

För att helgen ska fungera behöver vi alla bidra med praktiska insatser, så som servering, disk och wc-städ. Du kommer därför tilldelas ett litet arbetspass under dagen, som både är en stund av att tjäna varandra, men också en stund av gemenskap.

Vi vill att dagen ska vara tillgänglig för alla, därför har vi ingen fast avgift. Men alla är välkomna att bidra efter egen förmåga, vilket kommer att informeras om under lördagen.

Anmälan gäller deltagande på lördagen.

Sista anmälningsdag är söndag 1 sep.

Länk till anmälan: Anmälningsformulär
notis