Retreat

Retreat Wettershus
22-24 mars

Helgen den 22-24 mars 2024 bjuder Johanneskyrkan och Ryttargårdskyrkan återigen in till retreat under fastan på Wettershus Retreatgård utanför Gränna.

I retreaten går du in i tystnaden, tar del i bönerna och lyssnar till undervisning. Du får mycket tid för egen bön och reflektion och du får bibelmeditationer och andliga övningar som är till hjälp i detta. Det finns också möjlighet att boka in ett andligt vägledningssamtal med någon av retreatledarna.

Du bor i eget rum med underbar utsikt över Vättern och det finns vacker natur att vandra i. Alla måltider ingår. Retreaten startar fredag den 22 mars kl. 18:00 och avslutas på söndagen den 24 mars kl 14:00. Retreatledare är Fredrik Lignell och Samuel Furingsten

Pris: 3300 SEK

Anmälan är nu öppen och antalet platser är mycket begränsade där vi bara är garanterade fem av dessa, så det är principen först till kvarn som gäller.

notis