Retreat

Retreat i fastan – Anmäl dig nu till rabatterat pris!

Vi är glada att återigen – under fastan – kunna erbjuda en retreat på Wettershus Retreatgård utanför Gränna. En retreat vi arrangerar tillsammans med Johanneskyrkan.

I retreaten går du in i tystnaden, tar del i bönerna och lyssnar till undervisning. Det finns också möjlighet att boka in ett andligt vägledningssamtal med någon av retreatledarna. Du bor i eget rum med underbar utsikt över Vättern och det finns vacker natur att vandra i. Alla måltider ingår. Retreaten startar fredagen den 17 mars kl. 18:00 och avslutas på söndagen den 19 mars kl 14:00. Retreatledare är Fredrik Lignell och Samuel Furingsten.

Priset är 2900 SEK fram till och med den 15 januari.
Därefter höjs avgiften till 3100 SEK fram till och med den 15 februari.
OBS! Båda dessa avgifter är subventionerade sett till omkostnaderna.
Om det då fortfarande finns kvar platser är priset därefter 3300 SEK.

Antalet platser är mycket begränsade, så det är principen först till kvarn som gäller. Anmäl dig till fredrik.lignell.felaktigryttargardskyrkan.se

Varmt välkommen med din anmälan!

Retreaten är fullbokad. Anmäl ditt intresse till Fredrik på mailadressen ovan om du vill stå som reserv.

notis