PÅSKLÄGER

Välkommen med på läger alla barn i årskurs 1-6. Vi börjar torsdagen 13 april kl.18  med middag och avslutar lägret söndag 16 april kl 11:30 med en kort samling för anhöriga innan det blir korv med bröd för alla.

Vi bor i logement med enkel vandrarhemsstandard tillsammans med våra kompisar och på dagarna är det fullt program med utelekar, bibelsamlingar och samtal i grupper, lägerbål, festkväll, valbara aktiviteter som sport, pyssel, bakning.

Lägret arrangeras av församlingar i Östergötland som tillhör Evangeliska Frikyrkan (EFK), EFK Östgötamissionen som äger Östgötagården och vi samarbete med Studieförbundet Bilda (därför samlar vi in personnummer).

Vi möts alltså barn och ledare från flera kyrkor i Östergötland och varje församling kan därför ha ett begränsat antal platser. Varje församling har ansvar att ha med tillräckligt med ledare så därför är det viktigt att du kryssar i vilken församling som du brukar gå på barnverksamhet i vid anmälan. Lägeravgiften på 600 kr ska du också betala in till ”din” församling. Mer info om lägret och betalning kommer när anmälningstiden är slut.

Sista anmälningsdag 26 mars
Anmäl dig här

 

Packlista:
Kläder för att vara inne och ute
Kläder för ev sportaktivitet inomhus
Lakan eller sovsäck
Hygienartiklar och handduk
Bibel om du har
Kontanter till kiosken max 20 kr per dag och till insamling om du vill
Kläder till festkvällen med discotema om du vill

notis