Kvinnofrukost 9 mars

Välkomna på Kvinnofrukost i Ryttargårdskyrkan 9 mars kl 9:00

Konstnär Julie Karlsson från Jönköping berättar i ord och bild om att ”Livet är ett skapelseverk”.

Anmäl dig via detta formulär
eller ring till expeditionen 013-314190 (vard 9-12).

Senast torsdagen 7 mars.
Kostnad 120 kr. Swish eller kontanter.PRESENTATION AV JULIE KARLSSON

Färg känns som en sorts näring för min själ. Det är spännande att se vad som får liv när jag målar och hur ett intryck kan bli synlig. Guds fantastiska skapelse är en oändlig källa till inspiration! Jag har även upptäckt att livet är som ett konstverk, ett pågående samarbete med Livets Skapare.

När jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, mötte jag mitt livs kärlek! Under åren då våra döttrar växte upp fick jag tillfälle att utveckla mitt måleri och samtidigt uppmuntra våra barns kreativa sidor. Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet i att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att ”måla utanför linjerna”. Det blev fler och fler konstutställningar och jag började undervisa olika konstkurser och blev ansvarig för den estetiska verksamheten på Folkuniversitetet i Jönköping. Jag blev tillfrågad om att skriva akvarellbloggar och har haft workshops i akvarell på olika ställen i Sverige, Danmark, Frankrike och USA. Genom ett samarbete med en av världens ledande akvarelltillverkare har det blivit många möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Det är en sann glädje att kunna dela min förkärlek för måleri och det sätt Gud håller på att skapa i mig. Förhoppningsvis kan jag sprida uppmuntran längs vägen!

Om ni vill veta mera hittar ni min konst på Instagram: ArtByJulieAnnKarlsson

Varma hälsningar
Julie

notis