Kompis

Sommarlägret KOMPIS på Östgötagården 1-4 augusti 2024.
Varmt välkomna på Sommarlägret KOMPIS på Östgötagården för alla barn i åk 2-6. Det börjar med incheckning och lunch kl.12:00 torsdagen 1 augusti och slutar kl.11.30 söndagen 4 augusti med en kort samling utomhus för anhöriga. Efter det serveras det korv med bröd. Vi bor i logement med enkel vandrarhemsstandard tillsammans med våra kompisar. På dagarna är det fullt program med utelekar, bibelsamlingar och samtal i grupper, lägerbål, bad och valbara aktiviteter som t ex sport, pyssel, bakning och mycket mer. Lägeravgiften är 650 kr och sätts in på Ryttargårdskyrkans bankgiro 116-9903 markerat med Kompisläger24 och barnets namn senast 31 juli. Sista anmälningsdag för lägret är 29 maj och görs via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWeHmCWYaM0uXV9H3481kc67lrpVIN0HrNlucivzUIxC15jQ/viewform?usp=sf_link

Ledare till lägret
Gårdens policy är att det ska vara 1 ledare på 5 barn så antalet barn som kan åka från Ryttargårdskyrkan styrs av hur många ledare som åker med från oss. Anmäl dig som ledare via länken ovan. Ledarsamling 3 juni kl 18:30 i Johanneskyrkan.
Förälder på lägret:
Behöver du följa med som förälder för ditt barn så vill vi att du tar ansvar för fler barn på lägret genom att bo tillsammans med flera barn och är med som smågruppsledare. Anmäl dig via länken ovan. Vi vill att du är med på ledarsamlingen den 3 juni kl 18:30 i Johanneskyrkan.
Kökshjälp under lägret:
Det behövs också hjälp i köket, det brukar vara halvdagspass.
Mejla ia.danielsson.felaktigryttargardskyrkan.se om du kan ta ett pass i köket. 
Det är bara att ni hör av er om ni undrar över något.  
Välkommen med på lägret. 

notis