Helande och hopp

Från och med söndag 22 mars kommer du att kunna ta del av inspelade gudstjänster här på vår hemsida. Gudstjänsterna filmas och läggs ut kl 10:30 på söndagar. Vår förhoppning är att ni – där ni befinner er – ska känna en närhet till församlingen, och genom undervisning och tillbedjan får vi rikta blicken bort från fruktan och hopplöshet, mot förtröstan och hopp. Tillsammans.

Här på hemsidan finns även inspelningar från alla våra predikningar om du vill lyssna igen. Klicka här för att lyssna på predikningar.

För att kunna se de tidigare gudstjänsterna så behöver du skapa ett konto på TBN Nordic. Det är gratis. Klicka på länkarna nedan och starta en video. Då kommer du att få skapa ett konto för att gå vidare.

Söndag 22 mars

Helande och hopp del 1 – Se gudstjänsten här.

Söndag 29 mars

Helande och hopp del 2 – Se gudstjänsten här.

Söndag 5 april

Helande och hopp del 3 – Se gudstjänsten här.

Barnkyrkan onlineLäs mer om det här.

notis