Hallelujah you’re worthy to be praised!

Kom och var med och sjung tillsammans med Vox Deo och team från Brooklyn Tabernacle Church, NYC, USA!

Den 11-12 maj gästas Ryttargårdskyrkan i Linköping utav Carol Cymbala med team från Brooklyn Tabernacle Church i New York. Där leder hon Brooklyn Tabernacle Choir och är en stor inspirationskälla för många sångare runt om i världen.

Syftet med besöket är att uppmuntra och inspirera oss till lovsång och tillbedjan. Detta är första gången som hon besöker Sverige och därför är tillfället unikt.

Nu vill vi inbjuda Dig att vara med och lovsjunga tillsammans med oss!

LÖRDAG 11 maj inbjuder vi till en stor WORKSHOP för alla sångare och musiker. Carol introducerar några nya sånger samt delar sina erfarenheter kring sången och musiken i gudstjänster och den Helige Andes betydelse. Deras kapellmästare Bradley Knight har ett eget pass om hur han arbetar ihop musiken med musiker. En mycket intressant och exklusiv dag utlovas.

Vi vill att så många som möjligt tar chansen att vara med.

Vill du vara med i den stora kören tillsammans med Vox Deo så innebär detta alternativ 1.

Vill du enbart vara med på Workshopsdagen väljer du alternativ 2.

Om du har frågor, kontakta Anna Vårdstedt anna.felaktigvardstedt.com

Vill du veta mer om Carol Cymbala och kören så kan du besöka deras hemsida: brooklyntabernacle.org/the-choir

Alternativ 1 – Körprojekt med Vox Deo, stor kör och fullt kompband

Torsdagar 25 april, 2 maj och 9 maj