Församlingsdag 2018

Allt fler – församlingsdag 2018, lördag den 8 september gäller det!

Hur många får plats i Guds rike? Det verkar alltid finnas plats för en till. Hittills i kyrkans historia har vi aldrig kommit till punkten då det sätts en lapp på dörren: FULLT! Jesus berättar i en av sina liknelser om en fest människor blir inbjudna till (Luk. 14). De som först blir bjudna har annat att göra och tackar nej. Efter att tjänaren bjudit in fattiga, blinda, krymplingar och lytta finns det fortfarande plats. Det är i det läget vi befinner oss just nu, och målet är att Hans hus ska bli fullt.

/Pastorsteamet i Ryttargårdskyrkan

Dagen kommer att innehålla aktiviteter för alla åldrar och tid för härlig gemenskap varvat med uppbyggande och inspirerande undervisning och lovsång. Vår förhoppning är att församlingsdagen ska bli en dag fylld av glädje och gemenskap och ett tillfälle då vi får utmanas och uppmuntras i vår tro.

Anmälan

Anmäl dig senast den 28 augusti. Klicka här och fyll i formuläret. Ange också ifall du kan bidra med att baka 20 kladdkakemuffins.

Preliminärt program för lördagen

09:30 – Varmt välkommen! Vi börjar med snittar och mingel.
10:15 – Gemensam samling för alla
10:45 – Undervisningspass för alla åldrar