Förkunnaren & förkunnelsen

För tredje året i rad inbjuder vi till heldagen ”Förkunnaren och förkunnelsen” i Ryttargårdskyrkan i Linköping, 10 mars 2020.

Vi tror att man som predikant behöver möta andra som står i samma uppdrag. Det är viktigt att känna att man inte är ensam, och det är viktigt att lära av varandra. Vi bär alla på en längtan att förkunnelsen ska beröra och forma människor, och vi har alla smakat både glädjen och våndan.

Varmt välkommen, du som förkunnar varje vecka och är anställd, eller du som då och då predikar som lekman i din kyrka. Tillsammans stärker vi varandras mod, delar tips och idéer med varandra och lyssnar till våra erfarna gästtalare.

/Daniel Röjås och Fredrik Lignell

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret: https://dinkurs.se/63156. Ordinarie kostnad är 500 kr. För studenter och pensionärer är kostnaden 300 kr.

Program för dagen

9:15 Incheckning o fika