ÄRA19

30 aug – 1 sept – En lovsångsfestival för ungdomar – på Torp, vid Götabro

Ungdomarna tänkte inleda höstens ungdomsverksamhet i Ryttargårdskyrkan med att åka på Ära 19, en lovsångsfestival för ungdomar. Ära 19 är EFKs nya storsatsning på ungdomssidan som vi så klart inte vill missa i Ryttargårdskyrkan!

Programmet är inte spikat än men lovsången kommer stå i centrum och så kommer det så klart hända annat runtomkring detta. Enligt festivalpolicyn får ungdomar som är 13-14 år åka på festivalen om man åker med en ungdomsgrupp i kyrkan med ledare, så du som är 13-14 år får du åka med om du åker med oss i Ryttargårdskyrkan. Annars måste man vara minst 15 år.

Hur anmäler jag min ungdom för att åka på Ära 19 tillsammans med Ryttargårdskyrkan?

1. Anmäl din ungdom på ära19.se, där köper ni ett festivalpass, pris 400 kr tom 23:e juni, därefter 500 kr. Där kan ni även köpa matpass om ni vill, pris 375 kr. Man måste inte köpa matpass utan det går även att själv ta med sig mat eller köpa på matställena när man väl är på plats, men Ryttargårdskyrkan samordnar INTE mat utan detta löser man själv.
  2. Anmäl även din ungdom via detta formulär, denna anmälan är för den som vill åka med Ryttargårdskyrkans ungdomar och ledare i en gemensam buss, tur och retur, pris 170 kr. Här kan ni även kryssa i om ni vill bo i Ryttargårdskyrkans gemensamma militärtält (detta kostar inget utan campingplats ingår om du köpt festivalpass på ära19.se). Men vi vill veta vilka och hur många som vill bo i våra militärtält.
notis