7/4 Bye Bosnien

April 8, 2018 Bosnien 1 Comments

Tillbaka i Sverige! Och galet nöjd över vädret ! Här kommer ett sista inlägg om vad som försiggick den sista dagen i Bosnien och H, förutom faktumet att vi åkte hem.

Vi spenderade den sista, soliga, dagen i Sarajevo med ett Kids Program. Ett trettiotal barn dök upp och mellan 12-15 hade vi fullt upp. Alla i teamet medverkade i ett påskdrama och sånger och danser. Sedan lektes det utomhus på lekplatsen som tidigare Bosnien-team målat och även påskpyssel och ansiktsmålning fanns.

   

Sen var det dags att säga hejdå till familjerna som tagit hand om oss så så så bra under veckan. Vi gav våra sista svenska presenter och gick sen hem till huset. Där väntade städning, packning, montering av en säng och en sista måltid innan flygresan hem. Men många av oss avnjöt det galna vädret på uppfarten till huset.

Efter en hektisk middag stressade vi iväg till flygplatsen, där följde en debrief med Stefan, överlämning av en halv sista present, då checkade in andra halvan, och sedan vinkade vi hejdå för en sista gång. Strax efter 00 landade vi i Stockholm och efter gruppbild och baggageupplockning sa vi hejdå till vårt underbara team!

En helt otrolig resa med otroliga människor!

1 people reacted on this

Comments are closed.