1 och 46 ja 1 och 46!

April 7, 2018 Italien 0 Comments

Hej hej bloggen!

Idag så började dagen som vanligt med frukost och bibelseminarie, som Ellen höll i. Men även en liten tävling där vi skulle se vem som kan hålla andan längst, där Isak var den tydliga vinnaren med tiden 1,46 minuter, vilket senare inspirerade Klara att skriva en låt om denna händelse som nu är en ny favorit ibland teamet.

Efter det så hade vi en liten utvärdering med Nem och Arianna om hur resan har varit, vad har varit det bästa och det som har utmanat oss mest och vi fick även be för dem och tacka Gud för allt det gör och att det har varit helt underbara under veckan som har gått.

Sedan var det dags för lunch. Vilket var Italiensk pizza! Med det unga vuxna från Pontedera. Vi hade en fantastisk tid med dem och vi nöjt av varje minut (och tugga).

När lunch var av klarad så åkte vi tillbaka till huset och tog en liten stund där vi vilade lite innan vi började planera kvällen då vi skulle va med och leda ett ungdoms möte för församlingen i Pontedera. Det blev lite sång på svenska, lekar med prisutdelning, sill och kaviar smaktest, vittnesbörd och lovsång.

Efter mötet så hade vi middag tillsammans med hela församlingen. Vi fick njuta av mer god mat innan lite mer lek innan vi fick dessert. Innan vi gick och var tvungna att säga adjö till våra nya vänner fick vi avsluta med lite lovsång tillsammans, men vi fick även ta emot lite förbön ifrån dem.

Efter att sagt våra adjön och att några tårar hade fällts så återvände vi tillbaka hem där vi fick höra vittnesbörd av Sebastian.

Dagen har varit lång men underbar.

Hälsar Hanna och resten av Italien teamet