5/4 Work hard, play hard

April 6, 2018 Bosnien 0 Comments

Haiiiii!

Pannkaksfrukost, om man kan kalla det det, och lång quiet-time. Sen väntade en chill dag med bl.a. städning, måleri, sortering och barnvaktande. Vi ägnade dagen i ära åt Stefan och hans familj som verkligen varit dem som tagit hand om oss i varje läge här i B&H.

 

Vi hjälpte familjen att flytta ut ur deras förra hus. Flera hjälpte till att måla väggarna, andra demonterade möbler och färre tog hand om barnen i familjen. Det sorterades kläder och vi flyttade även saker till deras nya hus. Till lunch bjöds vi på pizza!!!!!! Och vi byttes av i sysslor.

Efter pizzan stannade några i deras nya hus och hjälpte med barn och saker medan andra skulle fortsätta måla och demontera möbler där de bodde förr. Däremot hade alla sju som åkte iväg glömt nyckeln. Som tur var så är deras gamla hus, huset som vi bor i och vi hade en ingång till en annan okopplad del av huset. Medan vi väntade på att Stefan skulle köra tillbaka och hämta nyckeln så umgicks vi, spelade kort och åt russin och godis. Men han kom tillbaka och arbetet började, med en del ilska på möbler.

Vi samlades igen, la familia, till en sen middag i lägenheten med finbesök av en familj från Iran. De delade sitt vittnesbörd, vilket var berörande. Sedan hade vi vårt dagliga kvällsmöte då Maja och Victor delade sina vittnesbörd. Vi bad även för LJ som har blivit sjuk under resan och en direkt förbättring märktes!!! Amen!

 

Nu väntar kortspel och sömn, kanske lite mer glass 😉

Dagens låt: Big Jet Plane AV Alok, Mathieu Koss

Veckans låt: Llama In My Living Room – Aronchupa

Ha det gött, hörs haiiiiii – ha en bra möörning! //Victor och Signý