Näst sista dagen!

April 5, 2018 Israel 0 Comments

Idag har vi varit i Nasaret på ett sjukhus. Vi började dagen med att lovsjunga tillsammans med delar av sjukhusets personal i ett kapell som tillhörde sjukhuset. Vi fick sjunga på svenska och engelska och redan där fick vi komma med glädje och hylla vår pappa. Efter gudstjänsten delades teamet upp i två delar. Ena halvan gick på en bönerunda runt sjukhusområdet samt campus och fick då chansen att be för troende och icke troende, friska och sjuka. Den andra halvan fick besöka olika delar av sjukhuset och be, sjunga och pyssla med patienterna. Efter det gick hela teamet till sjuksköterskeskolan som låg bredvid och sjöng lovsång tillsammans med studenterna där innan vi fick gå och äta lunch, ris och kyckling.

Efter den godaste lunchen fick vi chansen att se på dramat som hölls i Nazareth Village (i måndags fick vi bara se delar av det och idag fick vi se hela). Det var ett drama om Jesu korsfästelse och uppståndelse som var väldigt mäktigt. I väntan på bussen tillbaka till Kiryat Tivon (där vi bor) handlade vi mat och fick utforska Nasarets gator.

Kvällen avslutades som vanligt med att några i teamet delade sina vittnesbörd under stjärnorna på vår terass. Efter förbön prisade vi Gud och allt han har gjort för oss och folket här denna veckan och vi kramade om varandra inför sista natten här i Israel. Kort sagt har dagen bjudit på mycket lovsång på Nasarets gator samt värme både för våra kroppar och hjärtan.

 

Kramar från Ida och Elin