2/4: Bog Post

April 2, 2018 Bosnien 0 Comments

Tja tja, bloggen!

Victor och Oscar här :*

Idag har varit en fantastisk dag. Vi började på OMs center med att lyssna på Gud. Framförallt så var det en s.k. Treasure Hunt, när man frågar Gud om specifika personer han vill vi ska nå ut till. Vi spenderade även en hel del tid att lära känna det lokala OM-teamet.

Efter en spårvagnsresa som slutade med att vagnen fick slut på ström, så var vi i centrala Sarajevo. Där gick vi ut i olika team för att sedan ”hitta skatten”, alltså utföra vår treasure hunt. Vi fick alla uppleva Guds närvaro på något sätt. Ett exempel var där vi fick en bild på en person med blåa kläder som vi sedan mötte och fick chansen att prata med. Vi bad för henne och hon blev väldigt berörd.

Därefter fick vi på egen hand guida oss runt i Sarajevo. Vi tappade bort Henrik några gånger, men han är med oss nu. Vi åt Ćevapčići, vilket var förvånansvärt gott. Efter lunchen åkte vi tillbaka och såg på en mycket berörande film om Belägringen av Sarajevo.

På kvällen blev vi bjudna på god bönsoppa, och utöver våra vanliga kvällssamling förberedde vi oss för morgondagens barnmöten.

Dagens låt: Let The Games Begin AV AJR

Veckans (uppdaterade) låt: Llama in my Living Room AV AronChupa

Glid i frid

Förberedelse och träning inför Treasure Hunt

Spårvagnen

En glad Anton på shopping spree

Ćevapčić

Bus med Jeremys döttrar

Efter filmen om kriget med en nyvaken Oscar

3/5 killar i solen

Groupie!