1/4 – 2018 SUPRISE!

April 2, 2018 Italien 0 Comments

Tja tja bloggen!

Eliasboi och Nelligirl här.

Morgonen började med att de två sötaste och coolaste (vi) hade gömt påskägg till alla. Så alla letade glatt efter sina ägg med godis och brev. Och alla tycke det var smaskens. Efter en kort morgon andakt där Eliasboi och Isakboi berättade glatt om Jak kapitel 1 och det var underbart.

Sen bar det av till första kyrkan av dagen. Vi kom tio minuter sent eftersom att kyrkan idag hade bestämt att börja en halvtimme tidigare SUPRISE!! Men det var inte ända SUPRISEN vi fick under MÖTET eftersom de ville ha en sång av oss och det fick bli det självklara valet “På livets väg” med rörelser såklart. Och det blev även en liten bön för Richardo boi (pastorn).

Sedan bar det av hemmåt. Där vi åt mat i solen. Det serverades spaghetti med tomatsås, med mozzarella och tomat bredvid. MUMS. Till efterrätt blev vi bjudna på en traditionell påsk kaka (duv kaka) av OM-girls. Sedan sov vi i solen och några fick färg på kinderna.

Balkongen har en otrolig otrolig utsikt som kan beskrivas med ett citat av Nelligirl som lydde: “Jag blir överraskad varje gång för att det är så fint”. Det är så otroligt otroligt fin, det går inte att förklara.

Sedan åkte vi iväg till andra och sista kyrkan för dagen. Vi alla fick nog kämpa för att inte ta en liten tupplur under predikan.

Lisa fick också vatten Fyra gånger under mötet, undrar ni varför? De undrar vi med.

Nu har Klaragirl och Eliasboi börjat kasta en kudde emellan sig. Medan Sebbeboi sitter på Isakboi och ger honom en massage. Ellengirl och de andra tjejerna lagar kvällsmat. Så nu tappar jag fokus. Hejdå!