1/4 Minibussfest

April 1, 2018 Bosnien 1 Comments

Dobro veče!!! Greetings from LJ and Signý in Bosnia and Hercegovina!!!

Idag vaknade vi med en lama I vårt vardagsrum, KIDDING april fools! Skämtåsido, idag vaknade vi till en påskbuffé till frukost, fixade av våra underbara Victor och Amanda (och Stefan). Efter frukosten hade vi vår första dagliga andakt som utgår från Jakobsbrevet, Albert fick äran att vara först.

På dagens schema fanns två gudstjänster och ett museibesök. Vi började dagen i en mindre kyrka där Signý delade vittnesbörd och Oscar, Amanda och Signý höll i lovsång. Sen hängde vi med människorna och barnen i församlingen. Vi spelade fuβball, snackade och åt både fika och bosnisk lunch. Vi bad för Alberts huvudvärk, som försvann, AMEN!

Efter ett kort möte med Stefan fyllt med pappersarbete åkte vi för att växla våra euros + köpa glass(!!!!), trots att vädret bjöd på regn och kyla. Sen åkte vi till ett museum där vi fick lära oss om krigstiden.

Sist på schemat fanns en gudstjänst i en något större kyrka. Här delade Henrik vittnesbörd och hela teamet sjöng svenska lovsånger inför församlingen. Vi gav en dalahäst till pastorn som varit med på båda gudstjänsterna.

Last but not least, så åt vi McDonalds!!!! Frågan är om deltagarna eller ledarna, aka Anton, var mest taggad…

Dagens låt: Llama in my Livingroom AV Aronchupa

Resans sång: Wake me up before you go-go AV Wham!

Vi rekommenderar starkt att ni har minibussfest med Llama in my Livingroom, Stefan kallade oss till och med ett partyteam 😉

Det har varit en SJUKT bra dag och vi alla har upplevt så mycket som vi är tacksamma för! Vi är så tacksamma för Stefan och teamet som vi hamnat i.. all kärlek till er från team Bosnien och Hercegovina! <3 Laku noć!!!

1 people reacted on this

Comments are closed.