Nu kör vi gänget!!

March 30, 2018 Egypten 2 Comments

Hej Sverige!! Evelina och Jonathan från Egyptenteamet här! Idag är det vi som ska rapportera om resan till er <3.

Dagen började med samling och bön vid Ryttis innan avfärd mot Arlanda. Utan nån turbulens( tack Jesus)  lyckades vi lämna detta kalla land och fick påbörja våran resa. Redan på planet började våran andliga resa genom att vissa av oss delade vittnesbörd och Guds ord till andra passagerare och vi fick även be för två stycken! Wow, snacka om Jesusfest!!!

Väl i Schweiz hade vi samling med bibelstudie och bön samt allmänt pepp och förberedelse för Egypten! Vi blev även bedrövade över prisernas på burger king, överdrivet mycket pengar för bröd med lite kött emellan. 2/10 Jesuspoints. Men som vi säger, maten mättar magen och vi blev tillfreds. Nyligen tränade vi på några draman inför publik av alla sorter. Vi blev stor underhållning, det var roligt. Visade sig att visa åhörare var linköpingsbor. Small works Am I right???

Nu är det snart dags att boarda sista flyget till Kairo! Vi tackar för allt stöd vi fått genom skjuts, bön och uppmuntran! Det gör en otrolig skillnad och ger oss en trygghet att veta att ni är bakom oss! Be även för veckan som kommer att allt ska gå så bra som det redan har gjort! God bless dont make a mess!!

Hälsningar, Jonathan och Evelina 🙂

Från vänster: Ida N, Ackie L, Emma H, Sofia N, Linuz T, Hanna D, Evelina H, Kristina N, Jonathan A och Robin G
Drama i full rulle på flygplatsen

2 People reacted on this

  1. Härliga ni är! Kom ihåg att även Jesus var utlänning i Egypten. Fast han flög inte dit.

Comments are closed.