Sverige!! Holland-teamet is back! (Hajsan)

Samtidigt är det sorgligt att lämna vårt andra hem. De som bodde där tyckte det samma och sade att vi hade blivit en del av deras familj (Hur fina är de inte?)

Vi skulle kunna stanna en vecka till, samtidigt som det är skönt att komma hem och få vila kropp och själ. Okej! Bästa med dagen: 1 timmes extra sovmorgon- TACK Jesus, och att mobilfastan är över- Halleluja!

Dagen startade med frukost som the boys hade fixat åt oss, vidare hade Communityn en gudstjänst-liknande möte med bibelläsning, lovsång och vi fick även visa våra skills för holländingarna med vår svenska dans och lovsångs-uppträdande. Sedan fick äran att höra Emmas vittnesbörd och chansen att be för henne innan vi kramade om alla farväl och begav oss mot flygplatsen.

 

Sista tågfärden, so sad.

 

 

Resan gick bra och vi är alla glada och nöjda efter en intensiv, lärorik och framförallt ROLIG vecka. Vi har fått dela både skratt i mängder och gråt tills tårarna tagit slut, om Gud och bibeln men också om djupa saker om livet i övrigt. Vi alla har kommit varandra nära och det är sorgligt att det nu är över. Vi får samtidigt inte glömma att ta med oss våra verktyg från resan och fortsätta jobba hemma också. Vår resa har bara börjat. Gud kommer att fullborda det han har påbörjat inom  oss.

Vill även tacka alla våra förebedjare, utan er hade vår resa inte varit densamma!

 

Ni får ursäkta mig men alltså jag bara måste få visa er den här pojken. Hur otroligt vacker är inte Guds skapelse?

 

Blessings i mängder,

 

Elin med team UH