Första dagen i Delft börjades med en härlig frukost med teamet och fortsatte med en introduktion till Holland av vår värdinna Emma som tar hand om oss denna vecka. Vi fick se planerna för de kommande dagarna och höra om visionen för deras kollektiv och mötesplats Taste (där vi bor).                                                                                                                               De vill nå ut med Guds rike i en av Europas mest folktätaste bostadsområde och vi tycker att deras vision om att skapa en mötesplats för ett möte mellan människa och människa samt människa och Gud är inspirerande!

Efter att ha gjort våra lunchmackor promenerade vi till stadens universitetsområde där vi fick chansen att prata med studerande från många delar av världen.  Det var sååå häftigt! Speciellt när vi fick möta flera personer som vi fått till oss på morgonens treasurehunt, men även från tidigare tresurehunts med ENTER.                                                                                          Vi såg en kvinna med röd jacka, ett klädesplagg som kom upp under förra ENTER out och även för oss på morgonen! Hon var från Asien och studerade i Delft. Men gissa vad! Hon har även varit i Linköping, av alla Europeiska städer!? Gud rörde vid henne i samtalet, hon blev berörd och en öppen kontakt kommer att fortsätta med Taste.

Vi hade även ett samtal med några andra studenter som först var något tveksamma men öppna för diskussion. Då en av personerna visade på en nyfikenhet gavs inbjudan till en ALPHA-kurs. Ikväll kontaktade studenten Taste för mer information för kursen, häftigt! Gissa om vi trivs?

Dagen avslutades med vittnesbörd & bön och nu kommer vi sova mycket gott inatt!
Blessings!
Isabelle och Ackie