WOW!

Jesus har verkligen visat oss vad han går för idag, från minutrarna innan samling på flygplatsen till landningen på OM-basen i Amsterdam.

”Okej Elin, låt oss höra.”

Absolut! Vad tror ni det värsta kan hända innan man ska resa? Jo, glömma passet. Det var inte så att jag glömde att ta med det till flygplatsen, eller att jag inte hittade det hemma, utan att jag hade glömt den i Kalmar- 3 timmar från Linköping. Tänk er att ni inser det här en halvtimme innan samling på flygplatsen. Vad hände? Panik. Jag börjar ropa ”JESUS, JESUS, JESUS!” Fråga mig inte hur många gånger. Springandes till mamma, ringde polisen och frågade vad jag skulle göra (jag hade panik, okej), fick inget bra svar, ringde flygplatsen. Gissa vem som svarade? Världens finaste flygvärdinna med ett ”Jag fixar broor, jag löser din situation. Bara lugn.” Så hur tog jag mig till Amsterdam? Med mitt körkort. JAPP, körkort. Hon fixade in mig på flyget med det och hade ursäkten att det var ett leg.

BÖNESVAR À LA PANIK- alla dagar i veckan och det funkar. Min första tanke var: vem i hela friden reser med ett körkort? Vem? Nämn gärna någon i historiken som har gjort det i kommentarerna i så fall tack.

 

 

Själva flyget gick fint, kepskillarna tog väl hand om oss och vi i gruppen fick några skrattattacker då och då.

Bland annat fick vi lära oss att säga ” hej” på holländska, vilket uttalas ”HOJ”. Vi alla i gruppen kollade på varandra och sa ”Hoj!” ”Hoj”, ”Hoj”, ”Hoj?”

”Ja, HOJ”

”Hoj?”  ”Ne OJ”

”Jaha var det OJ” ”Hallå OJ var det ju?”

”Hoj, sa hon!” ”Ey kan du fråga var det hoj eller oj?

”HOJ”

”Jag sa ju det! Hoj.”

Så höll vi på med Hojandet ett bra tag till och folk som gick förbi undrade säkert ifall vi mådde bra som  stod i en klunga och bara sa ”hej” till varandra (vem gör så ens? Hajsan, vi från Svariga vi torist). Jag tycker mest synd om Emma (holländaren som kom och hämtade oss. Hon fattade ju inte vad vi höll på med stackare).

Men allting har slutat i Guds händer och vi alla är såå taggade inför vad Gud kommer göra här den kommande veckan.

NU KÖR VI! Häng med!

 

 

/Elin med Team-Awesome