Eastertrips2017

Att betjäna människor på platsen och att i allt ära Gud

Mot Albanien, i Jesu namn amen!

Nu är vi äntligen framme i Albanien och resan kunde inte ha börjat bättre (och mer spännande)!

Vi började resan från Linköping tidig morgon klockan 06:00. Tre snälla föräldrar-chaufförer tog oss till Arlanda där vi vinkades av för första flygetappen till Istanbul. Redan i gaten på flygplatsen fick några av oss dela vad vi ska göra i veckan, att vi är en grupp från Ryttagårdskyrkan som ska ner till Albanien och hjälpa en församling där med deras arbete. Under flyget fick även Kevin och Ida dela stolsrad med en man som vid landning sa att det här var den bästa flygtur han haft, efter det samtal som pågick hela flygturen!

Efter ett byte i Istanbul landade vi i Tirana på kvällen vid åttatiden. Vi blev hämtade av Aniel och Aaron på flygplatsen och lite senare var vi framme i Lushnjë.

Vi har fått ett fantastiskt bra bemötande av hela OM-teamet och pastorn i kyrkan i Gorre som vi ska besöka mycket under veckan. Gud har förberett och vi är redo!

/Team Albania

Karin landar lycklig i Turkiet!

Jakob spänd av förväntan på flygplatsen i Istanbul

Kevin letar WiFi innan internetfastan börjar!

1. Hej och vad roligt läsa : ni kommit fram lyckligt och väl!!😊😃😄kram fr Maria

2. Malin Nordlander

10 april, 2017 at 18:15

Härligt att höra om er resa, och allt ni redan fått vara med om, längtar efter mer!

E-postadressen publiceras inte.