Legends on legends on legends.

Idag kändes som att  iallafall jag  fick träffa flera legender.

Vi delades upp i två grupper; 4 till den Europeiska sidan som jobbade med ’Moms & Tots’, alltså flyktingar, och de andra 4 stannade på den Asiatiska sidan ( jag var med i denna grupp) och evangeliserade. Nu ska jag berätta lite mer om hur det gick för min grupp.

Hela veckan har hittills gått ganska smidigt och typ allt har hänt som  planerat, men inte idag. Våra planer va att möta ”D”, våran ledare för dagen och vara på väg till Maltepe ( området vi skulle evangelisera i ) kl 12:30 , men det blev inte så, vi började gå runt 13:30. Så kan det vara. Självklart så utnyttjade vi denna tid till max  för att umgås med andra lite och sedan be för våran mongoliska vän. Förresten så är ”D” en legend här i Turkiet, han lever sitt liv verkligen för Gud. Han har suttit i fängelse för att han evangeliserade jättemycket. När jag fick reda på att jag skulle på outreach med honom så blev jag värsta fangirl! Hur som helst så gick jag och Maria runt och gav ut ’flyers’ till folk och pratade med en turkisk kvinna som var ett Jehovas Vittne, men hade nyligen lämnat det, man kan säga att hon har en intressant story att berätta. Men vi uppmuntrade henne lite, och berättade lite för henne om våran tro och det gick bra. Vi envageliserade med en man som hade spelat för Fenerbahce ( ett känd fotbollslag i Turkiet ), så där var det en till legend som jag blev värsta fangirl till.

Höjdpunkten kan jag säga är att få träffa mina föräldrar som är också legender och fick mysa lite med pappa och ’catch up’ med mamma. Det var en som delade sin vittnesbörd som berörde många och bad för henne och när vi bad för henne fanns det verkligen en härlig stämning, en sån frid från helige anden. Hela kvällen var verkligen en God kväll.

/Abby

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/ryttarga/public_html/eastertrips2016/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En reaktion på “Legends on legends on legends.”

  1. Fortsätt följa Jesus, så blir ni själva mer och mer ”legendariska”! Och när andra blir era fans, så vet ni att det enda ni gjort är att följa den verkliga ”legenden”. Ni är bäst! Kör på nu, ända in i kaklet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *