”My high was to smash the shed, it was real fun! ” Sarajevo

Idag har vi varit på besök hos en romsk familj. Vi fick den fantastiska möjligheten att hjälpa dem att röja i deras trädgård och att riva ett skjul bland annat. Hela teamet fick vara med och tjäna rent praktiskt och det var verkligen så givande. Att få se skillnaden direkt och att få se familjens reaktioner och tacksamheten i deras ögon var verkligen guld värt och det märktes verkligen att Gud planerat att just vi skulle komma just dit, till deras hem.

 

Vi började dagen med att be och lyssna in Gud och vad han ville förbereda oss med inför dagen. Flera av de saker vi fick till oss fick vi möta senare under dagen och det va riktigt häftigt att se hur Gud fixat och trixat.

Efter att ha röjt i några timmar fick vi samlas i deras hem och lyssna på deras vittnesbörd och efteråt fick vi också möjlighet att be för familjen vilket var väldigt uppskattat. Gud var verkligen närvarande och vi fick idag se och uppleva hur han kan beröra människor så starkt.

Dagen har varit helt underbar! Nu är vi trötta och vi ser fram emot en morgondag med mycket träningsvärk! Godnatt och ta hand om er!
Glid i frid
Hanna och Henrik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/ryttarga/public_html/eastertrips2016/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 reaktion på “”My high was to smash the shed, it was real fun! ” Sarajevo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *