Han är uppstånden – halleluja!

Idag så är det den tredje dagen sedan vi landade i Turkiet, och man får in nya intryck av omgivningen för varje dag som går. Idag firade vi påskgudstjänsten i kyrkan som vi var på igår”Signs of Wonders”, och vi fick dessutom spela upp dramat som vi övade på igår kväll och höra Lovisas vittnesbörd.

Efter gudstjänsten (som var på turkiska) så gick vi till en mongolisk gudstjänst som var på mongoliska. Som tur är så har vi Maria och Viktor i vårt team, som hjälpte till att översätta så att vi förstod det mesta :).

I den mongoliska gudstjänsten så tyckte jag särskilt om när vi fick dela våra vittnesbörd. Många av de ungdomar som kom var fundersamma om den kristna tron, och de var blandade mellan troende och de som ville lära känna Gud mer innan de gav sitt liv till honom. Det var nog min ”GOD THING” för idag eftersom det kändes bra att dela med sig om sin egna personliga relation med Gud och få höra andras personliga berättelser också.

/Jessica

SSC_0364 SSC_0365  SSC_0367SSC_0368 SSC_0369 SSC_0370

DSC01672


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/ryttarga/public_html/eastertrips2016/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 reaktion på “Han är uppstånden – halleluja!”

  1. Så gött! Tänk att världarna möts… Sverige, Turkiet och Mongoliet! Bilden på Mackan med el-gitarr… Stay metal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *