Herren segrar – alltid!

Systrar och bröder, vår andra dag här i Istanbul och jag känner mig redan som hemma. Folket, stämningen, kulturen, maten, ja allt är helt fantastiskt. Dagen började med en topnotch frukost för att sedan bege oss vidare mot europeiska delen av Istanbul. Ja, ni hörde rätt. Vi  tog färjan från Asien över till Europa för att träffa en arbetare vi har kontakt med för att få höra hans historia och bakrund. Vidare delade även ut inbjudningar ute på stan för det ”helandemötet” som vi skulle få delta i. Många tog emot inbjudningarna med ett leende och en nyfikenhet samtidigt som vi fick möta människor som gjorde allt för att försöka undvika oss. Men det får man räkna med. Hur som haver, eftersom ingen utav oss riktigt visste hur ett ”helandemöte” gick till satt vi där förväntningsfulla och lyssnade. Vi bad för människor som ville dela med sig av något de ville be för och vi alla fick även vara med om något i allafall inte jag har varit med om, åtminstånde inte live. En kvinna som blev helad. En kvinna som fick frid och glädje. Sån fest, sån lycka. Vad Gud kan. Ni anar inte.

Okej, vi tar det från början. Vänner, har ni hört talas om demonutdrivning? Att driva ut onda andar/demoner från människor? Det fick vi i allafall få vara med om idag. En fantastiskt fin kvinna som plötsligt svimmade av och lades därför ner på golvet för att vi andra skulle fortsätta be. Plötsligt hördes ett skrik. Vettskrämd, rädd och fastfrusen satt jag kvar på min stol och inte visste vart jag skulle ta vägen. Hon kunde inte kontrollera det och därför fortsatte, högre, intensivare medan hon fortsatte den inre kampen med den onde. Han ville inte släppa greppet om henne. Han höll fast. Hårt. Men Herren vann. Herren gav henne frid och ett lugn efter många minuter av bön om den heliga ande att komma och skölja bort det onda. Djävulen är så stark men Gud är så mycket starkare. Det som vi fick bära med oss var att inte bli rädda det första man automatiskt blir eftersom det triggar igång demonerna ännu mer. Var inte rädda mina vänner. Vad som än händer segrar Gud, alltid och föralltid. AMEN!

Dagen kan inte avslutas på ett bättre sätt. Skratt tills magen värker men även få gråta tills tårarna tar slut. Tack Gud för allt. Tack.

Elin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/ryttarga/public_html/eastertrips2016/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 reaktion på “Herren segrar – alltid!”

  1. wow! HALLELUJA. vilken Gud & vilket team! ser fram emot att fortsätta höra vad Gud kommer göra genom er, i era liv & i andras liv. vi fortsätter be!

    1. Du är så bra Lydia. Tack för alla dina böner. De når verkligen fram och vi i teamet är evigt tacksamma över att kunna få ert stöd, det behövs. Gud välsigna dig finaste vän❤️

  2. Asså… Wow! Vilken glädje! Fantastiskt! Jag tackar Gud med er. Själva händelsen är ju sjukt underbart bäst, sen var det också väldigt bra skrivet! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *