Unga vuxna

Är du 19+? Mitt emellan ungdomslivet och vuxenlivet? Kanske ny i stan? Välkommen till Ryttargårdskyrkan! Vi jobbar för att få igång en kontinuerlig verksamhet för unga vuxna. För hösten har vi bibelstudiekvällar vissa torsdagar med start i oktober och Bibel och brunch någon lördag i månaden.

Tips! Gå med i Facebook-gruppen Unga vuxna i Ryttargårdskyrkan, där hittar du aktuell information.

Frågor? Kontakta pastor Anton Johnsson

Vill du gå med i en cellgrupp? En cellgrupp är grupp som träffas i hemmen för fika, samtal och bön. Du hittar mer info om cellgrupper här: http://www.ryttargardskyrkan.se/moten/cellgrupp

Unga vuxna hösten 2017

Ny i stan? Vid kyrkkaffet efter söndagsgudstjänsten finns det ett dukat bord för dig som är ny i stan eller i församlingen, där finns cafévärdar som gärna berättar för dig om församlingen och hjälper dig att hitta in i gemenskapen.

Unga Vuxna-kväll – Ungefär varannan fredag kl 20. Fokus på gemenskap. Håll koll i Facebook-gruppen

Gud, pizza och teologi – Ungefär varannan torsdag med start i oktober. Kort seminaium om viktiga frågor, mat och samtal.

Bön och lovsångsmässa  – tredje fredagen i månaden

Innebandy – fredagar kl 18:00