Ryttargården

Café

I Ryttargårdskyrkans café kan du alltid dricka kaffe/te och få en smörgås, paj eller kaffebröd. Varmt välkommen!

Vi har sommarcafé och minigolf öppet i ”glasskiosken”

27/6 – 26/7 månd-sönd kl 14-20

side=”right”]

Minigolf

Ryttargårdskyrkans minigolfbana erbjuder en uppskattad rekreation. 18 banor av god kvalité ger inte bara anledning till avkoppling utan du kan tävla om din förmåga att putta bollen i rätt hål. Lycka till!

Minigolfen är öppen när caféet är öppet.

Sport & Fritid

Människan är en helhet. Vi brukar tala om ande, kropp och själ som ju återspeglar helheten. Vi menar att det är viktigt att vårda alla dessa delar. Ryttargårdskyrkan kan erbjuda dig både inom- och utomhusaktiviteter där du kan få motionera.

I motionshallen erbjuds du möjligheter till aktiviter med en kompis eller med en hel grupp. Hallen har måtten 12 x 22 m och takhöjden är 7 m. Lämpliga aktiviteter är innebandy, volleyboll, basket, badminton, minitennis, gympa m.m. Det är många som använder motionshallen, så kontakta oss för abonnemang eller för att se om det finns någon strötid.

För abonnemangsbokningar och ev. frågor,  telefon 013-31 41 93. Strötider bokas i Ryttargårdens café 013-10 09 80

eller 013-31 41 90.

Priser:

Vardagar kl 10-20

Badminton, Innebandy, Volleyboll, Basket: 230 kr per timma

Abonnemang 3500 kr per termin

Strötider kan bokas tidigast två veckor i förväg.