Ryttargårdskyrkans Öppna Fritids söker nu 1 person till vårt arbetslag

2017-09-13 | Fritids

Resurs/Fritidsledare

Ryttargårdskyrkan ligger precis på infarten till Universitetssjukhuset i ett lummigt och härligt område med minigolfbana och stora gräsytor på tomten. Barnen som kommer till oss är 10-12 år (årkurs 4-6). Fritids har öppet på eftermiddagar efter skoltid samt studiedagar och lov.

Du som söker ska dela våra grundläggande värden som också finns med i skolans värdegrund och uppdrag om varje människas lika värde, respekt för vår gemensamma miljö, individens frihet och integritet. I överensstämmelse med den etik som förvaltas av kristen tradition och västerländsk humanism tycker vi att det är viktigt att fostra barnens rättskänsla, generositet, tolerans och ansvarstagande.

Arbetsbeskrivning

Att vara en del av arbetslaget med fokus på att stötta enskilda barn som är i behov av särskilt stöd.
Arbetstid mån-fre 13:00-17:00

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner ett engagemang för barn, som är bra på att samarbeta, kommunicera och hitta lösningar i olika situationer. Barnskötarutbildning eller fritidsledarutbildning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Visstidsanställning 50 % (studiedagar och lov eventuellt 100%)
Sista ansökningsdatum: 2017-09-30
Tillträde enl. överenskommelse, intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta föreståndare:
Jorge Ibanez
jorge.ibanez.felaktigryttargardskyrkan.se