GLS – Alla har inflytande

The Global Leadership Summit

Datum: 26-27 januari 2018 (incheckning båda dagarna från kl 08.30)
Tider: Fredag kl 9-17, Lördag kl 9-16
Plats: Missionskyrkan, Linköping

Varmt välkommen till Mod att leda – den svenska versionen av den internationella ledarskapskonferensen Global Leadership Summit. Konferensen arrangeras av Linköpings Missionsförsamling och Ryttargårdskyrkan och i år är vi i Missionskyrkan den 26-27 januari. Mod att leda riktar sig till dig som på något står i en ledarfunktion vilket sammanhang det är i sig. Talarna representerar både företagsvärlden såväl som församlingsledare och andra delar av den ideella sektorn.
Allra bäst görs sig konferensen om ni deltar med hela ert team så att ni redan under konferensen kan fundera tillsammans hur ni bäst kan tillämpa det ni lär er i just ert sammanhang. Vi tror att hela samhället gynnas av ett bättre ledarskap och hoppas att du delar den uppfattning. Tillsammans får vi ta del av insikter av ledare från hela världen. Så att vi sedan kan arbeta för ett bättre samhälle på just den plats och det sammanhang där vi finns.
/Marcus Lind, pastor i Missionskyrkan, Linköping

Lär mer och anmäl dig på gls-event.se.

notis