Förkunnaren och förkunnelsen

Att varje vecka stå upp inför församlingen och påstå att man har ett ord från Gud, det förpliktigar. Vi vill nu inbjuda dig som delar glädjen och våndan av att vara predikant till en heldag i Ryttargårdskyrkan. Du kommer bland annat att få lyssna till Tomas Sjödin och Britta Hermansson, två erfarna predikanter med stort förtroende i både kapell och TV-soffor. Också en rad andra pastorer och förkunnare ger sitt bidrag under dagen. Du är helt enkelt varmt välkommen till en inspirationsdag i Ryttargårdskyrkan den 13 mars 2018, då vi tillsammans funderar över kallelsen att troget och frimodigt, vecka efter vecka förkunna Ordet.
/Daniel Röjås och Fredrik Lignell

Program för dagen

9:15Dropin-fika och incheckning
10:00Att förkunna med livet som insats – Tomas Sjödin
11:00Förkunnelse som väcker längtan efter mer av Guds ord – Britta Hermansson

Under eftermiddagen kan du välja bland följande seminarier. Alla seminarier går två gånger:

• Att långsiktigt bygga församling genom förkunnelse – Fredrik Lignell
  • Att förkunna Kristus – Daniel Röjås
  • Förkunnaren och den andliga kampen – Mikael Hallenius
  • Att förkunna med sång och musik – Michael Jeff Johnson
  • Att bjuda in människor i den stora berättelsen – Åsa Molin

Kostnad för en heldag inklusive förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagskaffe: 450 kronor.

Klockan 18:30 är det sedan offentlig gudstjänst där Tomas Sjödin predikar och Michael Jeff Johnson står för musiken.

Anmäl dig genom att klicka här och fylla i formuläret.

notis