Församlingsledningen

Församlingsledningen har ansvar att, som det antyds i namnet, leda församlingen. Den skall stå öppen för människors idéer, önskningar och verksamhetslust, samt inspirera till projekt, ansvarsgrupper, nätverk mm för insatser i församling och samhälle. Grundläggande princip för varje uppgift i församlingen är rätt person på rätt plats med rätt motiv i rätt tid. Ytterst handlar det om att anförtro och bekräfta människor i de uppdrag Gud har utrustat dem för.

Församlingen (Ryttargårdskyrkan) leds av en styrelse som väljs i demokratisk ordning av församlingens medlemmar. Den operativa ledningen utövas av det pastorsteam som finns i församlingen. Därtill kommer ansvariga för konferensverksamheten och för den öppna fritidsverksamheten.

FÖRSAMLINGENS STYRELSE

Styrelsen väljs av församlingen på årsmötet i mars varje år och ledamöterna har en mandattid på fyra år. Styrelsen har det ytterst juridiska och ekonomiska ansvaret i församlingen och har ett övergripande ansvar för församlingens utveckling, för undervisning och bön.

Vill du komma i kontakt med församlingsledningen kan du skicka ett mail till forsamlingsledning.felaktigryttargardskyrkan.se eller kontakta någon i listan här nere.

För verksamhetsåret 2018 har följande ledamöter valts:

Emmanuel Bäckryd

Församlingsledare (Ordförande)