Församlingen internt

Grafisk profil

Ryttargårdskyrkans grafiska profil är till för att underlätta arbetet vid framtagandet av dokument, presentationer, affischer, bilder m.m. I zip-filen här nedan finns mallar för Microsoft Word och PowerPoint, Open Office och InDesign. Filen innehåller även bilder på Ryttargårdskyrkans logotyp i olika format. Läs användarguiden och den grafiska profilen innan du börjar använda mallarna och bilderna.

Grafisk profil (10 MB, zip)

Websidan

Kontakta infotratten.felaktigryttargardskyrkan.se om du vill publicera text/information på hemsidan eller infoskärmarna.

Bilder till notiser på förstasidan ska vara i storleken 940×400 pixlar. Bilder för infoskärmarna ska vara i formatet 1400×1040 pixlar.

Epostlistor

Ryttarbrevet

Här kan du anmäla dig till vårt informationsbrev. Ryttarbrevet skickas ut via e-post och det håller dig uppdaterad på vad som händer i Ryttargårdskyrkan.

Efter att du tryckt på ”Skicka” så kommer du till en annan sida med texten ”Ryttarbrevet: Resultat av anmälan”. Då har det gått bra! Tryck sedan på tillbaka-knappen i din webbläsare så kommer du tillbaka hit.

Protokoll

Här kan du anmäla dig till utskick som berör församlingens församlingsmöten. Dagordningar, protokoll m.m. skickas ut via e-post och det håller dig uppdaterad på vad som ska beslutas och har beslutats i Ryttargårdskyrkan.

Efter att du tryckt på ”Skicka” så kommer du till en annan sida med texten ”Protokoll: Resultat av anmälan”. Då har det gått bra! Tryck sedan på tillbaka-knappen i din webbläsare så kommer du tillbaka hit.